Tid: 30 min.
Opskriften giver til: 4 personer
Ingredienser
Kartoffelsalat:
- 600 g nye kartofler
- 1 spidskål
- 2 tsk salt
- 2 tsk sukker
- 1 bundt grønne asparges
- 2 kyllingebrystfileter uden skind og ben
- 1 bundt dild
- 1 bakke karse
Kapersvinaigrette:
- 1 spsk æbleeddike
- 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
- 1 tsk grovkornet sennep
- 1 tsk flydende honning
- 2 spsk hakkede kapers
Tilbehør:
- Groft brød
Fremgangsmåde
- Skrub kartoflerne, og kog dem lige netop møre. Snit kålen fint. Drys kålen med salt og sukker, og kram den godt.
- Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp asparges ca. 2 min. Hæld koldt vand over, og skær asparges i snitter.
- Kog kyllingen ca. 12 min. Afkøl, og findel kødet.
- Vend kartofler med spidskål, asparges og kylling.
- Vinaigrette: Rør eddike med olivenolie, sennep, honning og kapers.
- Vend vinaigretten i salaten sammen med hakket dild og karse. Servér salaten med groft brød.
Tip!
Undlader du kylling, er salaten også rigtig lækker som tilbehør til grill.