Opskriften giver til: 4-6 personer
Tid: 20 minutter
Du skal bruge
- 400 g hvidkål
- 1 fennikel
- 6 radiser
- 1 grønt æble
Jalapeñodressing:
- 1-2 spsk syltet jalapeño
- 1 dl mayonnaise
- 2 spsk creme fraiche
- 2 knsp salt
- 1 knsp friskkværnet sort peber
Pynt:
- 1⁄2 bakke karse
Sådan gør du
- Jalepeñodressing: Bland jalapeño med mayonnaise. Vend creme fraiche i, og krydr med salt og peber.
- Ren- og klargør hvidkål og fennikel, og striml dem tyndt, gerne med et mandolinjern eller en ostehøvl. Rengør radiserne, og skær dem i tynde skiver. Udkern og skær æblerne først i skiver, så i strimler.
- Miks salat med dressing, og top med karse.
Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 2. juli 2020.