Fennikel- og æble-slaw med jalapeño-dressing
Den ser mild ud, men der er jalapeño i dressingen.© Anna Wendt/ Söderberg Agentur

Fennikel- og æble-slaw med jalapeño-dressing

Den sprøde og spicy slaw passer forfriskende til grillet svinekød og fisk. Velbekomme!

10. oktober 2020 af Anna Wendt/ Söderberg Agentur

Opskriften giver til: 4-6 personer

Tid: 20 minutter

Du skal bruge

  • 400 g hvidkål
  • 1 fennikel
  • 6 radiser
  • 1 grønt æble

Jalapeñodressing:

  • 1-2 spsk syltet jalapeño
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 knsp salt
  • 1 knsp friskkværnet sort peber

Pynt:

  • 1⁄2 bakke karse

Sådan gør du

  1. Jalepeñodressing: Bland jalapeño med mayonnaise. Vend creme fraiche i, og krydr med salt og peber.
  2. Ren- og klargør hvidkål og fennikel, og striml dem tyndt, gerne med et mandolinjern eller en ostehøvl. Rengør radiserne, og skær dem i tynde skiver. Udkern og skær æblerne først i skiver, så i strimler.
  3. Miks salat med dressing, og top med karse.

Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 2. juli 2020.

Du vil (garanteret) også kunne lide