Blodappelsin, salat, æg
En portionsanrettet salat til dig. © Helén Pe

Blodappelsinsalat med burrata og ristede hasselnødder

Så er der stort set ikke en undskyldning for at glemme det grønne. Når du kan lave en så lækker salat af blot 4 ingredienser. Velbekomme!

9. juni 2022 af Petra Lindstrand

En simpel, men virkeligt smagsstærk og smuk salat, som smager lækkert til for eksempel laks.

Tid: 10 min. 

Til: 4 personer

Det skal du bruge: 

2 blodappelsiner

100 g spæde blandede salater 

1 burrataost eller bøffelmozzarella (270 g)

2 spsk olivenolie

2 spsk ristede hasselnødder

1⁄2 tsk flagesalt

friskkværnet sort peber


Sådan gør du:

1. Skær skallen og alt det bitre, hvide af blodappelsinerne, og skær dem i tynde skiver.

2. Fordel salatblandingen på et fad. Anret appelsinskiverne ovenpå. Placér burrataosten midt på. Stænk med olivenolie.

3. Hak hasselnødderne groft. Drys dem og flagesalt over salaten. Et voila!

Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv 10. januar 2022.

Blodappelsin, salat, æg
Blød og mild burrata, pebret rucola, fede hasselnødder og syrlig blodappelsin. Man kan bare se, at det spiller© Helén Pe

Du vil (garanteret) også kunne lide