En simpel, men virkeligt smagsstærk og smuk salat, som smager lækkert til for eksempel laks.
Tid: 10 min.
Til: 4 personer
Det skal du bruge:
2 blodappelsiner
100 g spæde blandede salater
1 burrataost eller bøffelmozzarella (270 g)
2 spsk olivenolie
2 spsk ristede hasselnødder
1⁄2 tsk flagesalt
friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
1. Skær skallen og alt det bitre, hvide af blodappelsinerne, og skær dem i tynde skiver.2. Fordel salatblandingen på et fad. Anret appelsinskiverne ovenpå. Placér burrataosten midt på. Stænk med olivenolie.
3. Hak hasselnødderne groft. Drys dem og flagesalt over salaten. Et voila!
Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv 10. januar 2022.

Blød og mild burrata, pebret rucola, fede hasselnødder og syrlig blodappelsin. Man kan bare se, at det spiller© Helén Pe