© Pexels.com

Sådan laver du pizza på grillen

Sol, sommer, grill og pizza – bliver det bedre? Få opskriften på, hvordan du kan lave sprød pizza på grillen – på kun 5 minutter!

20. oktober 2016 af Sørine Theen Nørreslet / Stylista.dk

Sommerens sprødeste pizza

Har du også lyst til at rykke udendørs og fyre op for grillen, så snart solen begynder at skinne bare lidt? Du er ikke alene! Heldigvis betyder det ikke, at det nødvendigvis er slut med den ugentlige pizzaaften, bare fordi, du har rykket køkkenet udendørs.

Læs med her, hvor vi trin for trin forklarer, hvordan du laver den bedste pizza på grillen – som ovenikøbet er klar på bare fem minutter! 

Det skal du bruge

  • En grill, gerne en gasgrill
  • Pizzadej, færdiglavet fra supermarkedet fungerer fint
  • Olivenolie
  • Tomatsauce
  • Revet mozzarellaost
  • Den type topping, du bedst kan lide

Sådan gør du

Fyr op for grillen og saml dine ingredienser, så de er tæt på. Hak det, der skal hakkes, åben for posen med ost og så videre.

Rul din pizzadej ud, pensl den med olivenolie, og når din grill er klar og brandvarm, så smider du pizzadejen på grillen. Lad den bage i cirka to til tre minutter på den ene side og vend den dernæst.

Nu bliver det lidt tricky: Så snart, du har vendt din pizzadej, skal du skynde dig at komme lidt tomatsauce på, drysse med ost og tilføje din topping. Du skal gerne nå at gøre dette på maks ét minut.

Når du har tilføjet dit fyld, lægger du låg på grillen og lader pizzaen hygge sig i cirka to minutter. Så snart osten begynder at boble og skorpen ser gylden ud, er din pizza klar til at spise. Velbekomme! Og husk så lige en god dessert – allerhelst med chokolade!

Psst ... Hvis du alligevel ikke har tålmodighed til at lave din pizza selv, så kan du se her, hvor i landet, der serveres de bedste pizzaer – helt uden webergrill

Du vil (garanteret) også kunne lide