Røget laksesalat med granatæble i ciabattabolle
© Ulf Svensson

Laksesalat med granatæble i Ciabattabolle

Laks smager himmelsk, er sundt og passer både til de voksne og unges madpakker. Vi har lavet en frisk laksesalat, som du vil elske

17. marts 2019 af Allt om Mat

Måltid for 4 personer 

Ingredienser 

  • 400 gram laks, varmrøget 
  • 1/2 stk. granatæble
  • 1 stk. æble
  • 1 stk. forårsløg 
  • 1 dl. creme fraiche 18% 
  • 1/2 tsk. havsalt
  • 1 knivspids peber, friskkværnet 
  • 2 stk. ciabattabrød
  • 8 stk. salat, blandet 
  • 4 stk. radise
  • 1 bundt purløg 

Sådan gør du

  1. Fjern skindet fra laksen, og mos fiskekødet i en skål.
  2. Skær kernerne ud af granatæblet, skær æblet i tern, og hak forårsløget.
  3. Bland laks med æbler, forårsløg og cremefraiche.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Del brødet. Tilføj nogle skiver salat og skefulde af laksesalaten.
  6. Skær radiserne i skiver. Pynt sandwichen med radiser, granatæblekerner og purløg.

Du vil (garanteret) også kunne lide