Måltid for 4 personer
Ingredienser
- 400 gram laks, varmrøget
- 1/2 stk. granatæble
- 1 stk. æble
- 1 stk. forårsløg
- 1 dl. creme fraiche 18%
- 1/2 tsk. havsalt
- 1 knivspids peber, friskkværnet
- 2 stk. ciabattabrød
- 8 stk. salat, blandet
- 4 stk. radise
- 1 bundt purløg
Sådan gør du
- Fjern skindet fra laksen, og mos fiskekødet i en skål.
- Skær kernerne ud af granatæblet, skær æblet i tern, og hak forårsløget.
- Bland laks med æbler, forårsløg og cremefraiche.
- Smag til med salt og peber.
- Del brødet. Tilføj nogle skiver salat og skefulde af laksesalaten.
- Skær radiserne i skiver. Pynt sandwichen med radiser, granatæblekerner og purløg.