Tid: 30 minutter
Antal: 1 person
Ingredienser
- 3 æg
- 1⁄2 citron, kun skallen
- 1⁄2 spsk + 1⁄2 spsk olivenolie
- 1 knivspids salt og lidt peber 25 g blandet salat
- 1⁄2 tsk rødvinseddike
- 50 g brieost
Fremgangsmåde
Pisk æggene sammen. Skyl citronen godt, og riv skallen fint. Bland citronskal med æggene.
Varm olivenolie på en pande. Hæld ægge-blandingen i, når panden er meget varm, og steg ca. 10 sekunder, mens du rører ganske forsigtigt rundt. Tag panden af varmen, og lad omeletten hvile ca. 1 minut. Krydr med salt og peber.
Skyl salaten, og bland med olivenolie og rødvinseddike.
Lad omeletten glide af panden og over på en tallerken. Læg en skive brie ovenpå den varme omelet, og læg salaten ved.
TIP! En perfekt omelet steget kun ganske kort.
Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv nr. 74.