Omelet med brie og salat
© iStock

Lækker og nem omelet med brie og salat

En blød, svampet omelet er så enkel og let at lave, at du kan portionslave dem til frokosten

30. april 2017 af Måns Ranung

Tid: 30 minutter

Antal: 1 person

Ingredienser 

  • 3 æg
  • 1⁄2 citron, kun skallen
  • 1⁄2 spsk + 1⁄2 spsk olivenolie
  • 1 knivspids salt og lidt peber 25 g blandet salat
  • 1⁄2 tsk rødvinseddike
  • 50 g brieost 

Fremgangsmåde

Pisk æggene sammen. Skyl citronen godt, og riv skallen fint. Bland citronskal med æggene.

Varm olivenolie på en pande. Hæld ægge-blandingen i, når panden er meget varm, og steg ca. 10 sekunder, mens du rører ganske forsigtigt rundt. Tag panden af varmen, og lad omeletten hvile ca. 1 minut. Krydr med salt og peber.

Skyl salaten, og bland med olivenolie og rødvinseddike.

Lad omeletten glide af panden og over på en tallerken. Læg en skive brie ovenpå den varme omelet, og læg salaten ved. 

TIP! En perfekt omelet steget kun ganske kort. 

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv nr. 74. 

Du vil (garanteret) også kunne lide