Chiagrød i glas med kokos og blåbær
© iStock

Kokos- og chiabudding

Chiafrøet er en stor favorit i mange køkkener, og chiabudding ligeså. Man kan lave chiabudding på mange forskellige måder. Få opskriften på en uimodståelig en af slagsen.

15. april 2018 af Redaktionen

Kokos- og chiabudding

Til 2 små portioner


INGREDIENSER

  • 4 dl kokosmælk
  • 3 spsk. chiafrø
  • 1 tsk. honning

Topping

  • Gojibær
  • Figner
  • Kokosflager
  • Morbær


Pandekager med chiafrø, kanel og blåbær


FREMGANGSMÅDE

Rør kokosmælk, chiafrø og honning sammen. Lad det stå i køleskabet, gerne natten over, så chiafrøene svulmer op, og det bliver til en herlig budding.

Anret den færdige budding i to mindre skåle, og drys toppingen på. Buddingen kan holde sig nogle dage i køleskabet.


Tip!
  Har du ingen kokosmælk, kan du også bruge mandelmælk.


Hold dig opdateret - få Magasinetliv.dk's nyhedsbrev

Du vil (garanteret) også kunne lide