© Getty Images

Pandekager med boghvedemel

Boghvedepandekager et et godt alternativ til sædvanlige pandekager, wraps, tortilla og brød. De er supernemme at lave, og går til både det salte og det søde køkken

10. marts 2019 af Berit Nordstrand

Opskrift til 4 personer

Ingredienser boghvedepandekager

2 stk. æg

2 dl sødmælk

300 g boghevdemel, lyst

1 tsk. bagepuvler

1 knivsp. salt

1 sjat kokosolie


Topping

1 sjat ahornsirup

1 håndfuld nødder

1 håndfuld kokosflager

1 håndfuld frugtsalat

2 spsk. syltetøj

2 spsk. syrnet fløde, 9%

Sådan laver du smagfulde boghvedepandekager

1. Pisk æg og mælk sammen.

2. Tilsæt boghvedemel, bagepulver og salt, og pisk til en jævn og smidig dej. Dejen skal være tykkere end normal pandekagedej.

3. Varm kokosolie i en stegepande på middel varme.

4. Steg små pandekager, ca. 2-3 min., eller til der danner sig små bobler på overfladen.

5. Vend pandekagerne, og steg dem yderligere, ca. 1-2 min., på den anden side.

6. Gør det sammen med resten af pandekagedejen.

7. Server boghvedepandekagerne med det ønskede fyld.

Du vil (garanteret) også kunne lide