Opskrift til 4 personer
Ingredienser boghvedepandekager
2 stk. æg
2 dl sødmælk
300 g boghevdemel, lyst
1 tsk. bagepuvler
1 knivsp. salt
1 sjat kokosolie
Topping
1 sjat ahornsirup
1 håndfuld nødder
1 håndfuld kokosflager
1 håndfuld frugtsalat
2 spsk. syltetøj
2 spsk. syrnet fløde, 9%
Sådan laver du smagfulde boghvedepandekager
1. Pisk æg og mælk sammen.
2. Tilsæt boghvedemel, bagepulver og salt, og pisk til en jævn og smidig dej. Dejen skal være tykkere end normal pandekagedej.
3. Varm kokosolie i en stegepande på middel varme.
4. Steg små pandekager, ca. 2-3 min., eller til der danner sig små bobler på overfladen.
5. Vend pandekagerne, og steg dem yderligere, ca. 1-2 min., på den anden side.
6. Gør det sammen med resten af pandekagedejen.
7. Server boghvedepandekagerne med det ønskede fyld.