Måltid for 4 personer
Ingredienser
- 700 gram torskefilet
- 3 dl. ris
- 1 stk. broccoli
- 1 stk. squash
- 1 stk. fiskebouillon
- 1/2 tsk. salt
- 1 knivspids peber, friskkværnet
- 2 1/2 dl. fløde
- 50 gram mandelflager
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 225°.
- Kog ris efter anvisningen på pakken.
- Bræk broccolien i buketter, og skær stilken i skiver. Blancher/kog broccolien i letsaltet vand, ca. 5 min.
- Skær squash i tern, og lad dem koge med broccolien, når der er 2 min. tilbage af kogetiden.
- Lad broccoli og squash dryppe af. Læg grøntsagerne i smurt et ovnfast fad.
- Læg fisken oven på grøntsagerne, og smuldr bouillonterningen fint henover. Drys med salt og peber.
- Hæld fløde over, og drys med mandelflager.
- Bag fisken midt i ovnen, ca. 15 min. Server med ris.
Tip: I stedet for mandelflager kan du bruge hele smuttede mandler, som du selv hakker fint.