Stegt ørred
© Getty Images

Stegt ørred med saftig kiwi-salsa

Ørred indeholder sunde fedtsyrer, der stimulerer dit immunforsvar og beskytter dig mod sygdom – og så smager den bare rigtig godt!

28. juni 2016 af Sandra Draznin

Stegt ørred med saftig kiwi-salsa

Til 4 personer.


INGREDIENSER

  • 500 g ørredfilet
  • ½ spsk. olivenolie

Salsa

  • 3 kiwifrugter
  • 1 avocado
  • 2 stilke blegselleri
  • 2 forårsløg
  • ½ frisk chili
  • ½ spsk. olivenolie
  • frisk koriander
  • salt og peber


Tilbehør

  • groft brød

 

FREMGANGSMÅDE
Skær skrællen af kiwi og avocado, og skær frugtkødet i tern. Skræl selleristilke, rens forårsløg, og snit dem fint. Skrab frø og sidevægge ud af chilien, og hak den fint.

Vend det hele sammen i en skål med olivenolie, friskhakkede korianderblade, salt og peber.

Del ørredfileten i fire lige store stykker, og drys dem med salt og peber. Steg på en varm pande med olie – først 3-5 minutter på skindsiden og derefter 1-2 minutter på kødsiden.

Servér med salsa og groft brød.

Du vil (garanteret) også kunne lide