Stegt ørred med saftig kiwi-salsa
Til 4 personer.
INGREDIENSER
- 500 g ørredfilet
- ½ spsk. olivenolie
Salsa
- 3 kiwifrugter
- 1 avocado
- 2 stilke blegselleri
- 2 forårsløg
- ½ frisk chili
- ½ spsk. olivenolie
- frisk koriander
- salt og peber
Tilbehør
- groft brød
FREMGANGSMÅDE
Skær skrællen af kiwi og avocado, og skær frugtkødet i tern. Skræl selleristilke, rens forårsløg, og snit dem fint. Skrab frø og sidevægge ud af chilien, og hak den fint.
Vend det hele sammen i en skål med olivenolie, friskhakkede korianderblade, salt og peber.
Del ørredfileten i fire lige store stykker, og drys dem med salt og peber. Steg på en varm pande med olie – først 3-5 minutter på skindsiden og derefter 1-2 minutter på kødsiden.
Servér med salsa og groft brød.