Spaghetti med blomkål, spinat og parmesan
15 min.
Til 4 personer.
-
INGREDIENSER
300 g fuldkornsspaghetti - 3 spsk pinjekerner
- 100 g babyspinat
- 1 blomkål
- 1 bundt frisk persille
- salt og peber
- reven skal af 1 økologisk citron
- 2 spsk olivenolie
- parmesanost
FREMGANGSMÅDE
Kog spaghettien som angivet på emballagen, og afdryp. Rist pinje-kernerne gyldne på en tør pande.
Skyl og slyng spinaten tør. Del blomkålen i små buketter. Skyl og hak persillen.
Vend den varme spaghetti med pinjekerner, spinat, blomkål og persille, og smag til med salt og peber. Drys retten med reven citronskal, dryp olivenolie over, og top med flager af parmesanost.
Tip! Savner du mere mad? Brug pastaretten som tilbehør til et stykke fisk, eller drys med sprødstegt bacon.