Opskriften giver til: 4 personer
Ingredienser
- 4 rødløg
- 2 miniromaine eller anden sprød salat
- 4 tykstegsbøffer à ca. 100 g (alternativt kan du bruge entrecote)
- salt og peber
- 4 skiver surdejsbrød
- ½ kg solmodne tomater
Bearnaisecreme:
- 2 ½ dl cremefraiche 18 %
- 2 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. sød sennep
- 4 spsk. hakket estragon
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Tænd op i grillen i god tid.
- Pil løgene, og halvér dem. Skyl salaten, og slyng den tør.
- Rør cremefraiche med mayonnaise, sennep og hakket estragon. Smag cremen til med salt og peber.
- Når grillen er klar, lægges løgene på den varme grill. Grill, til de føles møre.
- Krydr bøfferne med salt og peber, og grill dem i to-tre minutter på hver side, afhængig af hvor rødt du ønsker kødet. Tag kødet af, og læg det til side.
- Grill brødet et øjeblik på begge sider – pas på, det ikke bliver branket. Anret brødene med salat og kød, og dryp bearnaisecreme over. Servér sandwichen med grillede løg og tomater.
Opskriften er bragt første gang i Magasinet Liv nummer 6.