Måltid for 4 personer
Ingredienser
- 600 gram wienerpølse
- 2 spsk. smør
- 1 stk. løg
- 1 stk. peberfrugt, rød
- 1 knivspids peber, friskkværnet
- 1/2 tsk. salt
- 1/2 tsk. timian
- 2 knivspids spidskommen, stødt
- 1/2 tsk. chilipulver
- 2 tsk. paprika, røget
- 2 spsk. tomatpure
- 1 dåse tomat, hakkede
- 1 dl. piskefløde
- 2 spsk. purløg
Tilbehør:
- 3 dl. ris
Sådan gør du
- Kog ris efter anvisning på pakken.
- Skær pølsen i strimler. Pil løget, og hak det fint. Rens peberfrugten, og skær i tern.
- Steg pølsestrimlerne i smør på en stegepande, til de tager farve. Tilsæt løg, peberfrugt og krydderier, og steg, til løgene er klare.
- Tilsæt tomatpuré, og lad det stege med ca. 1 min. Tilsæt hakkede tomater og 1 dl. vand.
- Lad simre uden låg, ca. 10 min. Krydr med salt og peber.
- Tilsæt fløden, og lad det simre yderligere ca. 10 min.
- Drys med finthakket purløg, og server med kogte ris.