Til: 4 personer
Det skal du bruge:
600 g wienerpølse2 spsk smør
1 stk løg
1 stk rød peberfrugt1 knivspids friskkværnet peber
1/2 tsk salt
1/2 tsk timian
2 knivspids stødt spidskommen
1/2 tsk chilipulver
2 tsk røget paprika
2 spsk tomatpuré
1 ds hakkede tomater
1 dl piskefløde
2 spsk hakket purløgTilbehør:
3 dl risSådan gør du:
- Kog ris efter anvisning på pakken.
- Skær pølsen i strimler. Pil løget, og hak det fint. Rens peberfrugten, og skær i tern.
- Steg pølsestrimlerne i smør på en stegepande, til de tager farve. Tilsæt løg, peberfrugt og krydderier, og steg, til løgene er klare.
- Tilsæt tomatpuré, og lad det stege med ca. 1 min. Tilsæt hakkede tomater og 1 dl. vand.
- Lad simre uden låg, ca. 10 min. Krydr med salt og peber.
- Tilsæt fløden, og lad det simre yderligere ca. 10 min.
- Drys med finthakket purløg, og server med kogte ris.