Måltid for 4 personer
Ingredienser
- 500 gram grønne ærter
- 2 1/2 tsk. havsalt
- 1/2 dl. græskarkerner
- 1 bundt basilikum, frisk
- 250 gram mozzarella 30+
- 300 gram pasta
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citron, presset
- 1 stk. citron
- 3 knivspids peber, friskkværnet
Sådan gør du
- Kog ærterne i letsaltet vand, 2 min. Hæld vandet fra, og blend dem groft med en stavblender.
- Rør citronskal, citronsaft, olie, salt og peber i.
- Pluk bladende fra basilikum.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Bland pasta med ærtemosen.
- Riv mozzarella, og fordel det sammen med basilikum og græskarkerner over pastaen.
- Servering: Hæld olie over pastaen, krydr med salt og peber.