Pasta med ærter og mozzarella
© Ulrika Pousette

Pasta med ærter, mozzarella og basilikum

Billige råvarer på en ny måde, der tilsammen giver en herlig og mættende hverdagsret fuld af smag!

15. marts 2019 af Allt om Mat

Måltid for 4 personer 

Ingredienser

  • 500 gram grønne ærter
  • 2 1/2 tsk. havsalt
  • 1/2 dl. græskarkerner
  • 1 bundt basilikum, frisk 
  • 250 gram mozzarella 30+
  • 300 gram pasta 
  • 2 spsk. olivenolie 
  • 2 spsk. citron, presset 
  • 1 stk. citron 
  • 3 knivspids peber, friskkværnet 

Sådan gør du

  1. Kog ærterne i letsaltet vand, 2 min. Hæld vandet fra, og blend dem groft med en stavblender.
  2. Rør citronskal, citronsaft, olie, salt og peber i.
  3. Pluk bladende fra basilikum.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  5. Bland pasta med ærtemosen.
  6. Riv mozzarella, og fordel det sammen med basilikum og græskarkerner over pastaen.
  7. Servering: Hæld olie over pastaen, krydr med salt og peber.

Du vil (garanteret) også kunne lide