Kebab, pasta
Sådan kan kebab også spises. © Per Ranung

Pasta kebab med svampe og ost

Kebab kan spises på mange måder – inklusive med pasta. Prøv den cremede ret som et alternativ til pasta carbonara.

14. juni 2022 af Cecilia Lundin

En ny fastfood-version med kebabkød. Det fintskårne kød findes i de fleste supermarkeders frysediske og kan hurtigt trylles om til lækker hverdagsmad.


Tid: 25 min.
Til: 4 personer 


Næringsindhold pr. portion:

Ca. 610 kcal pr. portion,

24 g fedt, 38 g protein, 61 g kulhydrater


Det skal du bruge: 

240 g frosset kebabkød

300 g pasta, for eksempel tagliatelle 

250 g svampe, champignon eller blanding af svampe

1 bundt forårsløg

2 dl creme fraiche 9%

50 g revet cheddarost

rapsolie

soja

salt

friskkværnet sort peber


Sådan gør du:

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Rens forårsløgene, og skær dem i skiver. Gem de grønne toppe til pynt.

2. Steg kebabkødet i 1 spsk olie ved høj varme i en stor pande. Når kødet har fået farve, tilsættes svampe og forårsløg. Steg ca. 3 minutter. Smag til med salt og peber.

3. Rør creme fraiche og 1 dl af kogevandet fra pastaen ned i panden med kød, svampe og forårsløg. Tilsæt 2 spsk soja, og lad det simre videre ca. 3 minutter.

4. Afdryp pastaen, og vend den ned i kebabblandingen. Drys med ost og forårsløgstoppe. Servér straks!

Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv 13. januar 2022. 

Du vil (garanteret) også kunne lide