En ny fastfood-version med kebabkød. Det fintskårne kød findes i de fleste supermarkeders frysediske og kan hurtigt trylles om til lækker hverdagsmad.
Tid: 25 min.
Til: 4 personer
Næringsindhold pr. portion:
Ca. 610 kcal pr. portion,
24 g fedt, 38 g protein, 61 g kulhydrater
Det skal du bruge:
240 g frosset kebabkød
300 g pasta, for eksempel tagliatelle
250 g svampe, champignon eller blanding af svampe
1 bundt forårsløg
2 dl creme fraiche 9%
50 g revet cheddarost
rapsolie
soja
salt
friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Rens forårsløgene, og skær dem i skiver. Gem de grønne toppe til pynt.2. Steg kebabkødet i 1 spsk olie ved høj varme i en stor pande. Når kødet har fået farve, tilsættes svampe og forårsløg. Steg ca. 3 minutter. Smag til med salt og peber.
3. Rør creme fraiche og 1 dl af kogevandet fra pastaen ned i panden med kød, svampe og forårsløg. Tilsæt 2 spsk soja, og lad det simre videre ca. 3 minutter.
4. Afdryp pastaen, og vend den ned i kebabblandingen. Drys med ost og forårsløgstoppe. Servér straks!
Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv 13. januar 2022.