Måltid for 8 personer
Ingredienser
- 4 stk. hummer, kogt
- 200 gram smør
- 1 1/2 dl. bredbladet persille
- 2 spsk. timian
- 1 d. parmesan, fintrevet
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk. flagesalt
Tilbehør:
- 1 stk. citron
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 250°.
- Mos smørret med finthakket persille, timian og parmesan. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Rør hvidløg i smørret.
- Halver hummerne. Fjern den lille mavesæk, som sidder nærmest hovedet. Fjern også den mørke tarm.
- Læg de halve hummere med snitfladen opad på en bageplade. Fordel smørblandingen på hummerne, og drys med saltflager.
- Gratiner hummerne i den øverste del af ovnen, ca. 5 min. Server straks med citronbåde til.