Medister med rødkålsslaw
Tid: 20 min. + stegetid.
Til 4-8 personer.
INGREDIENSER
- 800 g (jule)medisterpølse
- smør eller olie til stegning
- dijonsennep til servering
Rødkålsslaw
- 150 g rødkål
- 1 rød peber, 150 g
- 100 g bladselleri
Dressing
2 spsk god mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1½ spsk friskpresset citronsaft
salt og peber
FREMGANGSMÅDE
Rør dressingen sammen. Snit grøntsagerne fint. Bland dressing og grøntsager ved serveringen, og smag salaten til – den skal være syrlig.
Steg medisterpølsen i lidt smør/olie på begge sider ved lav varme i 20 minutter i alt, eller brun den på en pande på begge sider, og steg den færdig i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 175 grader (ikke varmluft).
Skær medisteren i mindre stykker, og anret pølser og slaw sammen på et fad eller hver for sig. Servér sennep til.
Tip! Vil du have retten mere klassisk, kan du sagtens bruge almindelige brunchpølser.