Tid: 30 min.
Til: 6-8 personer
Du skal bruge:
- 1 kg små kartofler
- 1 bundt radiser
- 1 bundt forårsløg
- 3 spsk æbleeddike
- 2 spsk grov sennep
- 1 spsk flydende honning
- 1 spsk presset citron
- 1 tsk salt
- 1 dl raps- eller majsolie
- 1 bakke karse
- 1 tsk flagesalt
Sådan gør du:
- Børst og skrub kartoflerne. Skær dem i mindre stykker, og kog dem møre i letsaltet vand, ca. 15 minutter. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe af.
- Skyl radiser og forårsløg, og skær dem i tynde skiver.
- Rør eddike, sennep, honning, citronsaft og salt sammen i en stor skål. Pisk olien i. Vend radiser, forårsløg og klippet karse i. Vend forsigtigt de lune kartofler i. Anret i en anden skål, drys med flagesalt, og servér med det samme.
Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 30. marts 2021.