Kyllingeburger med avokado og estragoncreme
15 min. + kogetid.
Til 4 personer.
INGREDIENSER
- 4 kyllingebryststykker uden skind og ben
- 5 dl bouillon
- 2 hjertesalat eller ½ iceberg
- 2 avokado
- saft af 1 citron
- 1 bundt forårsløg
- 4 burgerboller
Estragoncreme:
- 1 dl creme fraiche
- ½ dl mayonnaise
- 1 lille spsk sød sennep
- 1 potte frisk estragon
- salt og peber
FREMGANGSMÅDE
Kog kyllingebrystfileterne i bouillon ved svag varme ca. 15 min. Hæld kogevandet fra, men gem det. Findel kyllingen med en gaffel, og spæd til med lidt af kogevandet, til kyllingen er findelt og saftig.
Rør creme fraiche med mayonnaise, sennep og hakket estragon. Smag cremen til med salt og peber.
Skyl og slyng salaten tør. Del avokadoerne i halve. Fjern stenene, og dryp med citronsaft. Skær avokadoerne i kvarte. Snit forårsløg.
Lun bollerne. Fordel creme, salat, kylling, avokado og forårsløg i bollerne, og servér.
Tip! Flere muligheder! Put fyldet i fladbrød -eller pitabrød i stedet for burgerboller.