Kylling med asparges og peberrod
Tid: 20 min.
Til 4 personer
INGREDIENSER:
- 2 bundter grønne asparges
- 1 bundt forårsløg
- 6 dl hønsebouillon
- 500 g kyllingefileter eller -bryst uden skind og ben
- 2 dl sødmælk
- 2 ½ spsk majsstivelse
- 2 spsk friskrevet peberrod
- 2 tsk grovkornet sennep
- 300 g ærter
- salt og peber
- 1 bundt dild
Tilbehør:
- nye kartofler
FREMGANGSMÅDE
Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Skær asparges i snitter. Rens forårsløg, og skær i snitter.
Kom hønsebouillon i en gryde, og kog asparges og forårsløg i suppen ca. 2 min. Tag dem op.
Kog kyllingefileterne i suppen ca. 10 min. Tag dem op, og pluk så kødet i mindre stykker.
Rør mælk med majsstivelse til en jævning, og rør den i suppen. Kog suppen ca. 2 min., til saucen bliver jævnet. Smag til med friskrevet peberrod og sennep.
Kom kylling, asparges, forårsløg og ærter i saucen, og kog op. Smag til med salt og peber, og drys hakket dild over. Servér med kogte kartofler.
Tip! Skift kartoflerne ud med tarteletter, og servér kyllingen i retro-stil!