Måltid for 4 personer
Ingredienser
- 600 gram kyllingebryst
- 450 gram bredbladet spinat, frost
- 1 spsk. olie
- 1 1/2 tsk. salt
- 1 knivspids peber, friskkværnet
- 2 1/2 dl. madlavningsfløde, 18%
- 1/2 spsk. dijonsennep
- 1 stk. hønsebouillon, terning
- 1 fed hvidløg
- 1/2 spsk. hvidvinseddike
- 2 dl. parmesan, fintrevet
Tilbehør:
- 3 dl. basmatiris
Sådan gør du
- Sæt ovnen på 225°.
- Kog risene efter anvisningen på pakken. Tryk væden ud af den optøede spinat. Fordel spinaten i et smurt ovnfast fad.
- Brun kyllingekødet på alle sider i 1 spsk. olie på en pande. Krydr med 1 tsk. salt og peber. Læg kyllingen ovenpå spinaten.
- Pil hvidløget, og knus det. Kog fløden op med sennep, bouillonterning, hvidløg, hvidvinseddike, ½ tsk. salt og sort peber.
- Hæld saucen over kyllingen, og drys parmesan over. Gratiner midt i ovnen, ca. 25 min. Server med ris.