Tid: 20 min.
Opskriften giver til: 4 personer
Du skal bruge
- 2 squash (a 300 g)
- 1 fed hvidløg
- 6 dl vand
- 1 spsk olivenolie
- 1/2 dl koncentreret kyllingefond
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
- 2 knsp sort peber
- 1 pakke bacon (140 g)
Tilbehør:
- 2 skiver hvidt brød
- 2 spsk olivenolie
- 1/2 tsk flagesalt
Sådan gør du
- Skær squashen i mundrette bidder. Pil og pres hvidløgsfeddet. Stavblend de to ting med halvdelen af vandet. Tilsæt resten af vandet, fond og olie, salt og peber, og stil suppen i køleskabet.
- Skær baconen i mundrette bidder, og steg det sprødt. Dryp det af på køkkenrullepapir.
- Riv brødet i stykker. Steg brødstykkerne i olie, til de har fået en fin farve. Krydr med flagesalt.
- Servér suppen med bacon og croutoner, og servér den kold.
Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 6. maj 2020.