Tid: 30 min. + 30 min. hævetid + 7 min. bagetid
Til: 4 personer
Du skal bruge:
- 2 1/2 dl vand
- 15 g gær
- 1/2 spsk salt
- 1/2 tsk sukker
- 1 spsk olivenolie
- 6-7 dl hvedemel (360-420 g)
- 600 g kantareller
- 2 spsk smør
- 2 fed hvidløg
- 1/2 tsk flagesalt
- 1 dl creme fraiche
- 1 tsk trøffelolie
- 80 g trøffelsalami i tynde skiver
- 2 dl groftrevet pecorinoost
- 1 bakke karse
Sådan gør du:
- Rør gæren ud i lunkent vand.
- Tilsæt salt, sukker og olivenolie. Tilsæt mel, og ælt til en smidig dej. Form dejen til fire boller. Lad dem hæve under et viskestykke 30 minutter. Tænd ovnen på 250 grader.
- Rens kantarellerne, og steg dem i smør, til væsken er fordampet. Pil og hak hvidløg. Steg med kantarellerne 2-3 minutter. Drys med flagesalt.
- Rul bollerne ud i ovaler. Flyt dem over på en bageplade med bagepapir. Smør et tyndt lag creme fraiche på bundene. Fordel kantarellerne og osten ovenpå. Bag pizzaerne 5-7 minutter.
- Stænk trøffelolie over de nybagte pizzaer. Top med salami og karse. Og servér straks!

© Anna Skoog