Italiensk pølsegryderet
Italiensk pølsegryderet er et sikkert hit på middagsbordet! © Lars Paulsson

Italiensk pølsegryderet

Gryderetter er et hit til aftensmaden eller til gæsterne i weekenden med et godt glas frugtig, let krydret rødvin til

8. februar 2019 af Allt om Mat

Måltid for 4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk. smør
  • 4 stk. tomat, soltørrede
  • 400 gram pølse
  • 600 gram kartoffel 
  • 1 håndfuld basilikum, friskt
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk. løg
  • 2 spsk. hønsefond
  • 4 dl. vand, koldt
  • 1/2 dl. basilikumspesto 

Sådan gør du 

  1. Skræl, og skær hvidløg og løg.
  2. Steg i en gryde ved svag varme med smør.
  3. Skær i mellemtiden pølse og kartofler ud i mindre stykker, og kom det i gryden.
  4. Hæld hønsefond og vand i.
  5. Drys soltørrede tomater og frisk basilikum over, og lad gryden koge uden låg, 20 min.
  6. Server med en klat pesto ovenpå.

Du vil (garanteret) også kunne lide