Fyldt svinemørbrad på grillen
Fyldt svinemørbrad er perfekt til en lun sommeraften! © Madetmere.dk

Fyldt svinemørbrad på grillen

Tænd op i grillen og nyd fantastisk godt kød på kun 35 minutter!

15. februar 2019 af Thomas Alcayaga / Madetmere.dk

Opskriften giver til: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk. svinemørbrad
  • 250 gram bacon
  • 50 gram spinat
  • 100 gram tomat, semitørret 
  • 1 stk. citron, økologisk 
  • 4 kviste timian 
  • 3 fed hvidløg
  • 25 gram parmesan, fintrevet 

Sådan laver du fyldt svinemørbrad

  1. Mørbraden flækkes, så den ender med at blive et tyndt stykke kød. Små kødstykker som er skåret fra, kan lægges ind i pølsen.
  2. Krydder mørbraden godt med salt og peber før semitørrede tomater og spinat lægges i den ene ende.
  3. Herpå rives parmesan og citronskal. Top med lidt timian. Rul grisen stramt sammen til en pølse.
  4. Fordel baconet ud på et bord, side om side. Rul grisen heri.
  5. Snør det hele godt sammen.
  6. Grill grisen i ca. 20 min. over direkte varme, hvor du vender den ca. hver 4-5 min.. Sørg for den kommer hele vejen rundt.
  7. I starten skal varmen være rigtig høj og så kan du godt skrue lidt ned, så den ikke branker.
  8. Hvis du vil have at grisen godt må være lidt pink, så steg den til kernetemperaturen er 58-59° og lad den trække.
  9. Skal den ikke være pink, så steg den til 63-65°. Lad den trække 10 min., før den skæres.

Du kan finde flere af Thomas Alcayagas opskrifter på Madetmere.dk

Du vil (garanteret) også kunne lide