Opskriften giver til: 4 personer
Ingredienser
- 1 stk. svinemørbrad
- 250 gram bacon
- 50 gram spinat
- 100 gram tomat, semitørret
- 1 stk. citron, økologisk
- 4 kviste timian
- 3 fed hvidløg
- 25 gram parmesan, fintrevet
Sådan laver du fyldt svinemørbrad
- Mørbraden flækkes, så den ender med at blive et tyndt stykke kød. Små kødstykker som er skåret fra, kan lægges ind i pølsen.
- Krydder mørbraden godt med salt og peber før semitørrede tomater og spinat lægges i den ene ende.
- Herpå rives parmesan og citronskal. Top med lidt timian. Rul grisen stramt sammen til en pølse.
- Fordel baconet ud på et bord, side om side. Rul grisen heri.
- Snør det hele godt sammen.
- Grill grisen i ca. 20 min. over direkte varme, hvor du vender den ca. hver 4-5 min.. Sørg for den kommer hele vejen rundt.
- I starten skal varmen være rigtig høj og så kan du godt skrue lidt ned, så den ikke branker.
- Hvis du vil have at grisen godt må være lidt pink, så steg den til kernetemperaturen er 58-59° og lad den trække.
- Skal den ikke være pink, så steg den til 63-65°. Lad den trække 10 min., før den skæres.
Du kan finde flere af Thomas Alcayagas opskrifter på Madetmere.dk