Når du tilbereder fisk, så vær opmærksom på, at den ikke får for meget.
Tid: 20 min.
Til: 4 personer
Næringsindhold pr. portion:
Ca. 570 kcal pr. portion,
22 g fedt, 43 g protein, 44 g kulhydrater
Det skal du bruge:
600 g torskefilet
400 g knoldselleri
1 løg
2 dl vand
200 g flødeost med urter og hvidløg
3 dl havreris eller hvedekerner
150 g sukkerærter
1 bakke karse
rapsolie
salt og peber
Sådan gør du:
1. Skræl sellerien, og skær den i mindre stykker, som skives tyndt. Pil løget, og hak det fint. Brun løget i 1 spsk olie på en pande. Tilsæt selleri skiverne og 2 dl vand. Smag til med salt, og lad grøntsagerne simre under låg ca. 5 minutter.2. Skær fisken i mindre stykker. Smag til med 1 tsk salt og lidt peber. Sæt klatter af flødeosten oven på sellerien i panden, og læg fisken ovenpå. Lad retten simre videre under låg ca. 5 minutter, til fisken er gennemstegt.
3. Tilbered havrerisene. Kog sukker ærterne.
4. Klip karsen over gryderetten, og servér med havreris og sukkerærter.
Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv 13. januar 2022.