Måltid for 1 person
Ingredienser
- 1 stk. rødspættefilet
- 150 gram rugmel
- 1 spsk. olie
- 1/2 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 stk. æggehvide
- 1 skive rugbrød
- 50 gram rejer
- 1 stk. salat
- 1 spsk. mayonnaise, ægte
- 1 stk. citron
- 2 skiver agurk
- 1 knivspids rødbedespire
Sådan gør du
- Optø, og afdryp rejerne.
- Bland rugmel med 1/2 tsk. salt og 1 knivspids peber.
- Vend rødspættefilet i æggehvide og derefter i rugmel.
- Klap rugmelet godt fast på begge sider af fisken.
- Steg fiskefileten på en mediumvarm pande i olie, ca. 2 min. på hver side, til der er sprød og gyldenstegt.
- Læg den lune spætte på en god skive rugbrød og anret din mad, som du kan lide den. Du kan evt. vælge at smøre smør på dit rugbrød.