Pastaret med kylling og champignon
Pasta, parmesan, flødeost – uhmm. Og så lidt grønt på toppen. © Lina Eriksson/ AOM

Cremet pasta med kylling og champignon serveret med broccolinisalat

Broccolini kaldes også aspargesbroccoli og er en skøn hybrid mellem netop de to grøntyndlinge

26. februar 2020 af Cecilia Lundin

Tid: 30 min.

Opskriften giver til: 4 personer

Du skal bruge

  • 450 g kyllingefilet i strimler
  • 250 g champignon
  • 400 g broccolini
  • 1 lille rødløg
  • 300 g pasta, for eksempel penne
  • 100 g flødeost naturel
  • 1 spsk maizena
  • 50 g parmesan
  • rapsolie
  • hvidvinseddike
  • salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. Rens champignonerne, og skær dem i halve eller kvarte.
  2. Skær broccolinier i ca. 3 cm lange stykker. Kog dem i letsaltet vand i ca. 3 minutter. Lad dem dryppe af. Pil løgene, og skær dem i skiver. Bland broccolinier med løg, 1 spsk olie, 1/2 spsk eddike, salt og en smule peber.
  3. Steg kylling og champignon sammen på en slip-let pande, til kyllingen er gennemstegt og har en fin farve. Krydr med 1 tsk salt og lidt peber.
  4. Kog pastaen, og lad den dryppe af, men behold 2 dl af kogevandet. Kog kogevandet op i den samme gryde, og pisk flødeosten ned i væsken. Rør maizena ud i lidt koldt vand, og pisk den ned i flødeosteblandingen. Tilsæt halvdelen af parmesanen, og vend pastaen ned i ostesaucen.
  5. Top pastaen med kylling, svampe og resten af parmesanen. Servér broccolinisalaten til.

Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 9. januar 2020. 

Seneste

Måske er du interesseret i...