Tid: 30 min.
Opskriften giver til: 4 personer
Du skal bruge
- 450 g kyllingefilet i strimler
- 250 g champignon
- 400 g broccolini
- 1 lille rødløg
- 300 g pasta, for eksempel penne
- 100 g flødeost naturel
- 1 spsk maizena
- 50 g parmesan
- rapsolie
- hvidvinseddike
- salt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Rens champignonerne, og skær dem i halve eller kvarte.
- Skær broccolinier i ca. 3 cm lange stykker. Kog dem i letsaltet vand i ca. 3 minutter. Lad dem dryppe af. Pil løgene, og skær dem i skiver. Bland broccolinier med løg, 1 spsk olie, 1/2 spsk eddike, salt og en smule peber.
- Steg kylling og champignon sammen på en slip-let pande, til kyllingen er gennemstegt og har en fin farve. Krydr med 1 tsk salt og lidt peber.
- Kog pastaen, og lad den dryppe af, men behold 2 dl af kogevandet. Kog kogevandet op i den samme gryde, og pisk flødeosten ned i væsken. Rør maizena ud i lidt koldt vand, og pisk den ned i flødeosteblandingen. Tilsæt halvdelen af parmesanen, og vend pastaen ned i ostesaucen.
- Top pastaen med kylling, svampe og resten af parmesanen. Servér broccolinisalaten til.
Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 9. januar 2020.