Chorizo med ovnbagte sennepskartofler og tomatsauce
Opgradér din pølseret med få fif. © Lina Eriksson /AOM

Chorizo med ovnbagte sennepskartofler og tomatsauce

Servér det obligatoriske pølsetilbehør – sennep og ketchup – i en ny version. Nemlig som ovnbagte sennepskartofler og tomatsauce!

29. februar 2020 af Cecilia Lundin

Tid: 30 min.

Opskriften giver til: 4 personer

Du skal bruge

  • 4 ferske chorizopølser
  • 800 g kartofler
  • 1 pose gule sennepsfrø (28 g)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g cherrytomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 squash (300 g)
  • 50 g rucola
  • rapsolie
  • sukker
  • salt
  • friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Skræl eller skrub kartoflerne, og skær dem i både. Vend kartoflerne med sennepsfrø, 2 spsk olie og 1 tsk salt, og vend det hele ud på en bageplade dækket med bagepapir. Bag midt i ovnen ca. 20 minutter.
  2. Skræl løg og hvidløg, og hak dem fint. Bland dem med tomater, tomatpuré, 1/2 tsk sukker, 1 tsk salt og lidt peber. Lad tomatsaucen koge under låg ca. 15 minutter.
  3. Skær et par snit i chorizopølserne, og steg dem på begge sider på en tør pande, til de får farve og karakter.
  4. Skræl squashen, og skær den i mindre, mundrette stykker. Steg stykkerne sammen med chorizopølserne, til de får farve og er bløde. Smag til med salt.
  5. Bland kartofler og squash. Og voila: Chorizo med kartofler, squash, tomatsauce og rucola.

Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 9. januar 2020.

Seneste

Måske er du interesseret i...