Cassoulet med kylling, bønner og chorizo
© iStock

Cassoulet med kylling, bønner og chorizo

Simremad tager tid - til gengæld kan det passe sig selv. Prøv denne lækre cassoulet

15. november 2014 af Redaktionen

Der er rigeligt med mad til fire, men en rest smager også skønt dagen efter. Husk, at bønnerne skal ligge i blød natten over.

INGREDIENSER

  • 150 g hvide bønner
  • 1 god kylling, gerne økologisk
  • 2 løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 200 g chorizopølser (kan du ikke få de små pølser, bruger du bare de store, skåret i mindre stykker)
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 2 laurbærblade
  • 1 lille bundt persille
  • salt og peber
  • 50 g blandede oliven

Tilbehør

  • Sprød salat og brød

 

INGREDIENSER

Kom bønnerne i en skål. Hæld koldt vand over, så det dækker, og lad bønnerne stå i blød natten over.

Rens kyllingen, og partér den. Pil løgene, og skær dem i både.

Varm olien i en stor stegegryde, og steg chorizopølserne. Tag dem op, når de er let sprøde. Kassér noget af stegefedtet, som er smeltet fra pølserne. Lad ca. to spiseskefulde blive tilbage i gryden.

Brun løg og kylling. tilsæt chorizopølser, udblødte afdryppede bønner, bouillon, laurbærblade og persille. Læg låg på gryden, og lad retten simre ca. en time ved svag varme.

Smag til med salt og peber, drys oliven over, og server med sprød salat og brød.

Du vil (garanteret) også kunne lide