Tid: 15 min.
Til 4 personer.
INGREDIENSER
- 2 peberfrugter
- 2 friske chili
- salt og peber
- 100 g frisk spinat
- 1 håndfuld solsikkespirer
- 8 tynde skiver chorizo
Omelet:
- 6 æg
- lidt salt
- 2 spsk mælk
- 1 bundt purløg
- olie til stegning
Tilbehør:
- Tynde skiver ristet rugbrød
FREMGANGSMÅDE
Skær peberfrugterne i strimler. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Skyl spinaten, og slyng den tør.
Vend peberfrugt med chili, spinat og spirer. Krydr med salt og peber.
Pisk æg, salt og mælk sammen. Hak purløg, og tilsæt halvdelen til æggemassen.
Varm olien på en lille pande, og steg en fjerdedel af æggemassen ad gangen. Steg, til æggemassen har sat sig. Fold omeletten sammen, og top med grøntsager, chorizo og purløg. Gentag med resten af æggemassen, til du har fire omeletter.
Servér med ristet rugbrød.
Tip! I stedet for chorizo kan du lave omeletten med røget laks.