Tid: 20 minutter
Opskriften giver til: 4 personer
Du skal bruge
Til tunsauce
- 2 dåser afdryppet tun
- 2 spsk citronsaft
- 2 spsk kapers
- 1 dl god mayonnaise
- 1 dl creme fraiche 9 %
- salt og peber
Til sandwich
- 4 kalvesteaks
- Salt og peber
- 4 skiver surdejsbrød
- Lidt olivenolie
- 2 spsk kapers
- 300 g tomater på stilk
- 1 potte frisk basilikum
Sådan laver du Vitello tonnato-sandwich
- Kom tun i en foodprocessor eller blender sammen med citronsaft, kapers, mayonnaise og creme fraiche. Blend til en jævn sauce, og smag til med salt og peber.
- Krydr kødet med salt og peber, og grill det ca. 3 min. på hver side afhængigt af kødets tykkelse og af, hvor gennemstegt du ønsker kødet.
- Grill brødet, og dryp olie over. Fordel kalvesteaks, tunsauce, kapers, tomater og basilikum på brødene.
Tip!
Servér også tunsaucen som fyld i sandwiches med salat og agurk.