Ingredienser
- 1 stort bundt grønkål
- Ca. 3 spsk. olivenolie
- Himalayasalt
- Citronsaft
Du skal også bruge
- En mellemstor skål eller en tallerken
Sådan laver du grønkålschips
- Sæt ovnen på 180 grader.
- Skyl grønkålen, fjern den midterste ribbe, og skær bladene i mundrette stykker. Du kan også bruge ribberne fra den øverste del af bladene, hvor de er tyndest.
- Smør en bageplade med olivenolie, og kom grønkålen på pladen.
- Stænk med olivenolie, drys med lidt himalayasalt, pres nogle dråber citronsaft over, og masser olien ind i bladene, til alt er dækket.
- Lad grønkålen tørre i ovnen i 15-20 minutter, til bladene er tørre og sprøde.
Tip!
Næste gang du køber friske rødbeder, så kasser ikke toppene – de er fantastisk gode at lave chips af. Følg opskriften på grønkålschips, og erstat citronsaft med chiliflager. Det bliver virkelig godt!