Ingredienser
- 1 stort bundt grønkål
- ca. 3 spsk. olivenolie
- himalayasalt
- citronsaft
Du skal også bruge
- En mellemstor skål eller en tallerken
Fremgangsmåde
Sæt ovnen på 180 grader.
Skyl grønkålen, fjern den midterste ribbe, og skær bladene i mundrette stykker. Du kan også bruge ribberne fra den øverste del af bladene, hvor de er tyndest.
Smør en plade med olivenolie, og kom grønkålen på pladen.
Stænk med olivenolie, drys med lidt himalayasalt, pres nogle dråber citronsaft over, og masser olien ind i bladene, til alt er dækket.
Lad grønkålen tørre i ovnen i 15-20 minutter, til bladene er tørre og sprøde.
Tip: Chips af rødbedetop og bladbede
Næste gang, du køber friske rødbeder, så kasser ikke toppene – de er fantastisk gode at lave chips af. Følg opskriften på grønkålschips, og erstat citronsaft med chiliflager. Det bliver virkelig godt!