Pølsemuffins
Pølsemuffins er både velegnede som en snack til hverdagen og til weekendhyggen.© Thomas Dahl

Pølsemuffins til enhver lejlighed

Muffins med pølser er særligt velegnede som snack, en hapser eller til fredagshyggen med både børn og voksne

12. februar 2019 af Anders Karmark Pedersen / Måltid

Måltid for 4 personer

Ingredienser

  • 12 1/2 gram gær
  • 2 1/2 dl. vand 
  • 275 gram mel 
  • 200 gram pølse
  • 2 spsk. olie 
  • 1 tsk. salt 
  • 150 gram ost, revet 

Sådan gør du 

  1. Sæt ovnen på 200°.
  2. Bland vand, gær, salt og 1 spsk. olie, til gæret er opløst.
  3. Bland mel i, og rør godt til dejen er sammenhængende og glat.
  4. Tilsæt pølser og revet ost.
  5. Smør muffinsforme med olie, og fordel pølsedejen.
  6. Bag dem, 10 min.
  7. Spis dem med ketchup eller barbecuesauce til.

Tip: Du kan erstatte pølsestykkerne med røget bacon i små tern - det smager også fantastisk.

Du vil (garanteret) også kunne lide