Løgringe med chilimayo
Sprøde løgringe? Ja tak! © Thomas Dahl

Løgringe med chilimayo

Drop købe-snacks'ene og lav dine egne. De smager meget bedre og er meget billigere. Og så er de lune og sprøde - helt naturligt!

11. februar 2019 af Anders Karmank Pedersen / Måltid

Måltid for 4 personer

Ingredienser

Løg

  • 2 stk. løg
  • 2 dl. fritureolie 
  • 4 dl. panko rasp

Paneringsdej

  • 3 stk. æggehvide
  • 350 gram mel 
  • 4 dl. vand 

Sådan gør du

  1. Bland æggehvider, vand og mel til en tyk dej.
  2. Skær løgene i 1/2 cm tykke ringe.
  3. Dyp løgringene i dejen, og vend dem i panko rasp.
  4. Steg dem i en medium forvarmet friture, til de er flotte lysebrune og sprøde, ca. 5 min.

Tip: Chilimayo: Rør 3 spsk. af din bedste mayo med 2 tsk. chilisauce, 1/2 tsk. citronsaft og 1/2 tsk. salt sammen.

Du vil (garanteret) også kunne lide