Grillede brød med tomat, mozzarella og chili
Okay, gid man kunne tage dem med på madpakke! © Charlie Drevstam

Grillede brød med tomat, mozzarella og chili

En skøn mad, fordi der netop er så meget mad i den. God grill-forret!

15. juli 2020 af Tove Nilsson

Tid: 15 min.

Opskriften giver til: 4 personer

Du skal bruge

  • 1/2 squash
  • 12 kirsebærtomater
  • 2 spsk + 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 125 g mozzarellaost
  • 4 skiver hvidt surdejsbrød
  • 1/2 dl friskhakket mynte
  • 1-2 tsk koreansk chilipulver eller chiliflakes
  • 2 knsp salt
  • 1 knsp friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  1. Høvl squashen tyndt på et mandolinjern.
  2. Grill squashspåner og hele tomater hurtigt på grillen, så de får lidt farve. Tag dem af grillen, og bland dem med 2 spsk olivenolie og citronsaften. Riv eller pluk osten fra hinanden.
  3. Pensl brødene med 2 spsk olivenolie, og grill dem, så de får lidt farve. 
  4. Top brødene med ost, squash, tomat og mynte. Strø med salt, peber og chili, og servér.

Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 4. juni 2020.

Du vil (garanteret) også kunne lide