Tid: 20 min.
Opskriften giver til: 4 personer
Du skal bruge
- 1 bundt beder, gerne i forskellige farver
- 1 bundt gulerødder
- 1/2 dl tyrkisk yoghurt
- 2 spsk vand
- 1/2 tsk + 1/2 tsk salt
- 1 bøtte dild
- 2 spsk olivenolie
- 1 knsp friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- Skrub og rens beder og gulerødder. Kog dem halvmøre i saltet vand. Lad dem dryppe af, og tør dem tørre med køkkenrulle.
- Grill beder og gulerødder hele vejen rundt, til de har fået rigeligt med farve og er blevet lidt bløde.
- Miks yoghurt, vand og 1/2 tsk salt.
- Garnér beder og gulerødder med dild og en stråle olivenolie. Krydr med 1/2 tsk salt og peber, dryp lidt salt yoghurt over, og servér resten til.
Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 4. juni 2020.