© Lisa Björner

Crostini med gedeost, parmaskinke og syltede kirsebær

Festlig forret i smukke farver – og så er den lavet og anrettet i en håndevending.

27. juli 2023 af Lisa Eisenman og Monica Eisenman

Tid: 30 min. og 2-3 dages køletid Til: 12 stk.

12 skiver flute
200 g frisk gedeost 1⁄2 dl creme fraiche
6 skiver parmaskinke

Syltede kirsebær:

500 g kirsebær 1⁄2 dl eddike
1⁄2 dl sukker
1 1⁄2 dl vand

Pynt

basilikum

Sådan gør du:
1. Syltede kirsebær: Skyl kirsebærrene godt. Udsten dem, og hæld dem på glas, der kan tåle varme.Kog eddike, sukker og vand sammen, til sukkeret er opløst. Hæld syltelagen over kirsebærrene. Luk glasset tæt, og stil det på køl.
2. Rist brødskiverne. Bland gedeost med creme fraiche. Smør lidt ost på hvert stykke brød. Halvér parmaskineskiverne, og fordel dem på crostinierne. Top med syltede kirsebær, og pynt med basilikum. 

Tip: De syltede kirsebær bliver bedst, hvis de får lov at stå og trække 2-3 dage på køl. Opbevares de køligt, holder de længere.

Du vil (garanteret) også kunne lide