Antal: 8 stk.
Det her er min bruschettafavorit nr. 1. Utrolig enkel og meget velsmagende. Rør urtecremen i god tid, så du kun skal riste brød og anrette, når gæsterne kommer.
Ingredienser
- 8 skiver surdejsflutes
- 1 dl cremefraiche 9 %
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. sød sennep
- 1 lille håndfuld krydderurter, fx dild,
- purløg, kørvel og basilikum
- salt og peber
- 200 g varmrøget laks
- 1 potte brøndkarse
Fremgangsmåde
Rist brødet. Rør cremefraiche med mayonnaise, sennep og hakkede krydderurter. Smag til med salt og peber.
Smør brødet med urtecreme. Del laksen i flager, og læg på brødene. Drys med brøndkarse.
Tip! Servér dine små bruschetta med kogte vagtelæg eller hønseæg, som er kogt smilende.
Artiklen blev bragt første gang i Magasinet Liv nummer 3.