
Grillet tun med dildfrø og kapersvinaigrette, parmesanost og grillede forårsløg
Brænd fisken efter med en brænder, og opnå en skøn smag (og duft!) af grill.
Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserMangler du inspiration til en lækker forret? Måske en forret til nytår med laks, når du skal imponere dine gæster, eller bare en lækker lille snack før middagen? Hvis du er i tidsnød, kan du også finde opskrifter på en forret, der kan laves dagen før. Få ideer her på siden, hvor vi samlet alle vores opskrifter på forretter.
Få alt inden for kvindeliv, underholdning, kultur, mode, skønhed, sundhed og lækre opskrifter leveret direkte i din indbakke tre gange om ugen.
Ja tak, jeg vil gerne modtage Magasinet Livs nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Magasinet Liv via e-mail.Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere