Stavblender-sæt sammen med Magasinet Liv
Slår du til nu, sparer du 399 kroner. © Nordic | Magasinet Liv

Få et smart stavblender-sæt fra Nordic sammen med 5 numre af Magasinet Liv

Lige nu kan du få et smart stavblender-sæt med i købet, når du køber i 5 numre af Magasinet Liv. Hvis du slår til med det samme, sparer du 399 kroner!

23. juli 2019 af Redaktionen

Hvad end du er typen, som føler dig godt tilpas i et køkken eller ej, så er her et tilbud, som med garanti vil få dig til at elske madlavningen – i hvert fald for en stund! 

Lige nu får du nemlig et smart stavblender-sæt, når du køber 5 numre af Magasinet Liv. 

Få flere grøntsager i dine hverdagsretter, nemt og hurtigt

Med dette multifunktionelle sæt fra Nordic kan du hurtigt og let trylle lækre og sunde retter frem, som er spækfyldt med grøntsager. Sættet optager ikke meget plads i skabet og er nemt at gøre rent.

Sættet består af:

  • En stavblender: Gør det nemt at lave suppe, puré og mos.
  • En minihakker: Den hurtigste vej til at snitte grønt, der kan sniges ind i alle retter.
  • Et blender-bæger med låg: Blend sunde dips direkte i bægeret og gem på køl.

Ved hjælp af dette all-round stavblender-sæt kan du nemt og hurtigt få flere grøntsager i dit hverdagsmåltid, hvad end du vil lave suppe, wok, gryderetter eller andet. 

Du slipper for at få våde øjne, når løgene skal hakkes, eller at få sår og rifter når du skal hakke gulerødder eller peberfrugt.

Stavblender-sættets specifikationer

  • Stavblender med to hastigheder.
  • Minihakker har aftageligt knivblad.
  • Blender-bægeret har låg og fungerer samtidig som målebæger.
  • Alle løse dele kan rengøres i opvaskemaskine.
  • Power: 200 W.

Din pris

Lige nu får du 5 numre af Magasinet Liv sammen med et stavblender-sæt fra Nordic for kun 199 kroner + porto og ekspedition. Du sparer 399 kroner! Du finder tilbuddet her. 

Stavblender-sæt sammen med Magasinet Liv
© Nordic | Magasinet Liv
Stavblender-sæt sammen med Magasinet Liv
© Nordic | Magasinet Liv

Hvorfor skal jeg abonnere på Magasinet Liv?

Magasinet Liv tager udgangspunkt i hverdagens muligheder og udfordringer på den ærligste og mest personlige måde, leverer brugbare guides og viser dig de seneste tendenser inden for mode, skønhed, bolig og mad. Alt sammen til dig, der er fyldt 40.

Wype gør det muligt at læse dit favoritmagasin – når og hvor du vil

Du kan nu læse Magasinet Liv som e-magasin i den nye Wype app. Se videoen nedenfor og bliv klogere på, hvordan du får adgang til Magasinet Liv og en lang række andre spændende magasiner på din telefon, din tablet og på Wype.dk.

Hvis du har printabonnement på Magasinet Liv, har du adgang til dit magasin på din tablet, din telefon eller på Wype.dk. HELT GRATIS.

Det eneste du skal gøre er at downloade app’en fra App Store eller Google Play og logge ind med dit abonnementsnummer. Hvis du er printabonnent, kan du oven i købet få adgang til en bred vifte af andre spændende magasiner for kun 29 kr. om måneden. Første måned er endda gratis og uden binding.

Hvis du ikke har et printabonnement kan du for 99 kr. om måneden få adgang til Magasinet Liv og alle vores andre magasiner. Første måned er gratis og uden binding.

Læs mere om Wype her.

Måske er du interesseret i ...

Seneste