Kvinde med avocado
© iStock

Er du træt af at smide dine (dyre) avocadoer ud?

Vi kommer dig og avocadoerne til undsætning med 4 simple tips, som får dem til at holde længere

16. maj 2017 af Katrine Vendelbo

Avocadoen er lidt af en magisk frugt, da den både kan spises, bruges som øjencreme, håndcreme, aftersun og som hårkur

Men puha, billige er de desværre ikke – og så er det super ærgerligt, når det viser sig, at de alligevel ikke er helt så modne, som du troede (men det er der heldigvis råd for med dette trick, som modner din avocado på 10 minutter).

Ikke nok med at avocadoerne ikke altid er spiseklare, når du køber dem, så sker det desværre også, at de grønne frugter hurtigt bliver brune. Heldigvis har vi fundet 4 simple tips, som får dem til at holde længere. 

1. Skær avocadoen i skiver, pensl med citronsaft, og frys dem ned i poser

2. Mos avocadoerne, og bland med citronsaft, hvidløg, olivenolie og salt, og frys den (næsten færdige guacamole) ned i poser

3. Skær avocadoen i to halve, og put dem i en lukket beholder med et groftskåret rødløg. Så kan frugten holde i op til 5 dage i køleskabet

4. Skær avocadoen i to halve, og pensl med olivenolie på det spiselige område, og så kan frugten holde flere dage i køleskabet

Du vil (garanteret) også kunne lide