Varm chokolade
En kop kakao lavet af rigtig chokolade gør det nærmest ud for et måltid.© Per Ranung

Varm chokolade med julekrydderier

En kop kakao lavet af rigtig chokolade, smagt til med julens varmeste krydderier, er så meget umagen værd!

17. november 2020 af AOM

Tid: 10 min.

Til: 4 personer


Du skal bruge 

1 plade mørk kogechokolade
1 liter sødmælk
1 tsk vaniljesukker
1 kanelstang
2 stjerneanis


Sådan gør du:

1. Bræk chokoladen i mindre stykker. Hæld 1 1/2 dl mælk i en gryde, tilsæt chokoladen og krydderierne, og varm blandingen op. Men pas på, den ikke brænder på.

2. Tilsæt resten af mælken, og rør fortsat rundt, mens den koger ca. 1 minut. Si den varme chokolade over i fire kopper. Smager ustyrligt godt med flødeskum til.

Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv 12. november 2020.

Du vil (garanteret) også kunne lide