Rosé-slush
Vi giver dig: Slush ice for voksne.© Helén Pe

Skål i rosé-slush!

Roser er røde... og lyserøde drinks er så søde. Og friske. Og pæne. Og den her er lige til at servere og skåle i på en hot summer night!

9. juli 2020 af Gunilla von Heland og Cecilia Lundin

Fordi vin indeholder alkohol, tager det længere tid for vin end for vand at fryse. Rosévin skal fryses ca. 1 døgn.

Tid: 5 min.

Opskriften giver til: 4-6 glas

Du skal bruge

  • 1 flaske rosévin (75 cl)
  • 1 dl limonade uden kulsyre

Pynt:

  • rosmarin

Sådan gør du

  1. Hæld rosévinen på omkring 3 isterningebakker. Frys ca. 1 døgn.
  2. Put vinterningerne i en blenderkande sammen med limonaden. Blend, sluk, og rør rundt.
  3. Hæld op i glas, og servér med sugerør eller en lang ske – og pynt med en kvist rosmarin, som godt kan ligne en lille palme.

Tip! 

I stedet for isterningebakker kan du fryse din vin i for eksempel madkasser, og så knuse det, før du mikser med det.

Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 2. juli 2020.

Du vil (garanteret) også kunne lide