Fordi vin indeholder alkohol, tager det længere tid for vin end for vand at fryse. Rosévin skal fryses ca. 1 døgn.
Tid: 5 min.
Opskriften giver til: 4-6 glas
Du skal bruge
- 1 flaske rosévin (75 cl)
- 1 dl limonade uden kulsyre
Pynt:
- rosmarin
Sådan gør du
- Hæld rosévinen på omkring 3 isterningebakker. Frys ca. 1 døgn.
- Put vinterningerne i en blenderkande sammen med limonaden. Blend, sluk, og rør rundt.
- Hæld op i glas, og servér med sugerør eller en lang ske – og pynt med en kvist rosmarin, som godt kan ligne en lille palme.
Tip!
I stedet for isterningebakker kan du fryse din vin i for eksempel madkasser, og så knuse det, før du mikser med det.
Opskriften er tidligere bragt i Magasinet Liv d. 2. juli 2020.