Få opskriften på den ultimative kage-cocktail
Trænger dit drinksrepetoire til en opdatering?
Og må den gerne være både sød og lyserød, så servér en “shaken, not stirred” Baileys Red Velvet Cupcake martini-cocktail til din næste venindemiddag.
Vigtigste ingrediens er den nye Baileys-likør med smag af red velvet cupcake, som er en populær rød amerikansk cupcake med chokoladesmag og toppet med flødeost-frosting.
Skal det være mere hyggeligt end festligt, så giver vi dig også opskriften på varm kakao med Baileys Red Velvet Cupcake.
Red Velvet Cupcake Martini
Til: 2 personer
Du skal bruge:
10 cl Baileys Red Velvet Cupcake5 cl vodka
smeltet hvid chokolade
fløde
isterninger
Sådan gør du:
- Start med at piske fløden til en let cremet flødeskum, og stil den herefter til side.
- Dyp nu kanten af de to martiniglas i den smeltede hvide chokolade, og lad dem køle af.
- Hæld Baileys Red Velvet Cupcake og vodkaen i en shaker fyldt med is.
- Ryst godt i 5–10 sekunder, og si cocktailen over i glassene.
- Til sidst pynter du med flødeskum på toppen.

Varm kakao med Baileys, uhmmm.© Baileys
Varm Baileys-kakao
Til: 2 personer
Det skal du bruge:
10 cl Baileys Red Velvet Cupcake5 dl mælk
160 g hakket mørk chokolade
fløde pisket til skum
skumfiduser
Sådan gør du:
- Fordel chokoladen ligeligt i to kopper.
- Varm mælken op i en gryde, og hæld den derefter over chokoladen i kopperne.
- Lad kopperne stå et par minutter til al chokoladen er smeltet. Rør rundt.
- Tilsæt nu 5 cl Baileys Red Velvet Cupcake til hver kop, og rør godt rundt igen.
- Top med flødeskum og skumfiduser.