Rabarber dessert
En frisk og sød dessert, som smager af forår og sommer! © iStock

Rabarberfool med makroner og mandler

Brug sæsonens første rabarber til en sød lille dessert. Rabarberkompotten skal koges i god tid, så den kan nå at afkøle, inden desserten røres sammen.

26. marts 2015 af Lone Kjær

Opskriften giver til: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g rensede rabarber skåret i små stykker
  • 75 g sukker
  • korn af 1 stang vanilje
  • 2 dl piskefløde
  • 2 spsk. smuttede mandler
  • 75 g makroner

Sådan gør du

  1. Kom rabarber, sukker, vaniljekorn og stang i en gryde, og kog det hele ved svag varme i cirka ti minutter.
  2. Tag vaniljestangen op, og lad kompotten køle af.
  3. Pisk fløden til skum, og vend med hakkede mandler og knuste makroner. Vend det forsigtigt med rabarberkompot, og servér desserten i glas.

Tip!

Desserten kan også tilberedes med frosne jordbær, hindbær eller stikkelsbær i stedet for rabarber. 

Du vil (garanteret) også kunne lide