Popcorn med chokolade
Popcorn i en genial udgave!© iStock

Popcorn med syltet ingefær, mørk chokolade og salt

Salt i det søde smager som regel altid mums. Prøv disse popkorn, som er supernemme at lave og med garanti overrasker dine gæster.

2. november 2017 af Tina Scheftelowitz

Tid: 15 min.

Opskriften giver til: 6-8 personer

Du skal bruge

  • 30 g poppemajs (¼ dl)
  • 1 stort drys flagesalt
  • 1 spsk smagsneutral olie, fx majsolie
  • 3 kugler syltet ingefær
  • 100 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Varm olien i en gryde. Kom majskornene i, og lad dem poppe under låg under jævnlig omrystning. 
  • Skru ned for varmen. Drys med salt, og hæld dem i en skål til afkøling.
  • Hak ingefæren fint. Smelt chokoladen over vandbad, og kom ingefæren i. 
  • Hæld chokoladen over popkornene og vend dem rundt. 
  • Fordel dem ud over et stykke bagepapir, drys med lidt ekstra salt og køl dem af.

Tip! Syltet ingefær i sukkerlage kan du købe i velassorterede supermarkeder eller hos kinesiske købmænd. Det er også lækkert at bruge finthakket i karryretter i mindre mængder.

Du vil (garanteret) også kunne lide