Lakridsis opskrift
En hurtig og intens lakridsis lige til at sætte tænderne i.© Lisa Björner

Så nemt og hurtigt kan du lave din egen lakridsis med tyrkisk peber

Denne isopskrift indeholder blot nogle få ingredienser og kræver ikke ismaskine.

6. januar 2023 af Lisa Eisemann Frisk og Monica Eisemann

Tid: 15 min. + frysetid

Til: 4 portioner

Du skal bruge:

  • 5 dl piskefløde
  • 2-3 spsk lakridspulver
  • 1 dåse kondenseret mælk (397 g)
  • evt. sort frugtfarve
  • 1 pose tyrkisk peber (120 g)

Sådan gør du:

  1. Pisk fløden sammen med lakridspulveret, til det danner bløde toppe. Rør den kondenserede mælk i, og tilsæt eventuelt frugtfarve. Bland alt godt sammen.
  2. Knus tyrkisk peber, og vend det i isblandingen.
  3. Fordel blandingen i en form, og lad den stå i fryseren, til isen er gennemfrosset, ca. 5 timer.
  4. Tag isen ud 15 minutter før servering – og servér!


Hjemmelavet lakridsis
En hurtig og intens lakridsis med tyrkisk peber.

Du vil (garanteret) også kunne lide