Nytårs- eller søndagskonfekt! Det er da en fantastisk måde at forlænge julen eller weekenden på.
Til: 18-20 stykker
Det skal du bruge:
- 1 pose Mariannebolsjer, 120 g (ca. 25 styk)
- 1 dl fløde
- 200 g mørk chokolade (70%)
- 1-2 spsk kakao
- guld eller sølvdrys
Sådan gør du:
1. Knus Mariannebolsjerne fint i en morter eller pakket ind i plastpose, som du banker med en kagerulle.
2. Opvarm fløden i en gryde. Fjern gryden fra varmen. Hak chokoladen fint, og rør den ned i fløden. Tilsæt Mariannebolsjekrymlen, og rør, til chokoladen er smeltet.
3. Stil blandingen på køl i nogle timer. Form små aflange kugler af blandingen, og tril trøflerne i kakao. Pynt med sølv eller gulddrys. Opbevares køligt.
Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv 16. december 2021.

Det er da smukt at servere. © Lisa Björner