Trøfler
Ligner en lille knold, er en lille guldklump. © Lisa Björner

Den nemmeste og lækreste konfekt: Mint-trøfler med knuste Mariannebolsjer

Alene ordet trøfler sætter gang i mundvandet. Sorte og hvide trøfler i det salte køkken og trøfler og snøfler i det søde køkken. Og så er der trøflerne i chokoladekøkkenet som her. Nyd dem!

14. november 2022 af Anna Wendt

Nytårs- eller søndagskonfekt! Det er da en fantastisk måde at forlænge julen eller weekenden på. 


Til: 18-20 stykker


Det skal du bruge: 

  • 1 pose Marianne­bolsjer, 120 g (ca. 25 styk) 
  • 1 dl fløde
  • 200 g mørk chokolade (70%)
  • 1-­2 spsk kakao
  • guld­ eller sølvdrys

Sådan gør du:

1. Knus Marianne­bolsjerne fint i en morter eller pakket ind i plastpose, som du banker med en kagerulle.

2. Opvarm fløden i en gryde. Fjern gryden fra varmen. Hak chokoladen fint, og rør den ned i fløden. Tilsæt Marianne­bolsjekrymlen, og rør, til chokoladen er smeltet.

3. Stil blandingen på køl i nogle timer. Form små aflange kugler af blandingen, og tril trøflerne i kakao. Pynt med sølv­ eller guld­drys. Opbevares køligt.

Artiklen er tidligere bragt i Magasinet Liv 16. december 2021.

Trøfler
Det er da smukt at servere. © Lisa Björner

Du vil (garanteret) også kunne lide