Nogle gange modtager vi ideer på redaktionen, som er for gode til at holde for os selv. Prøv lige at se dette billede! Det ser så lækkert ud, at vi straks iler med den tilhørende opskrift. Vi kaster os ud i det med det samme – hvad med dig?
INGREDIENSER
- 1½ dl Dansukker Mørk Muscovado-rørsukker
- 3 æggeblommer
- 2 spsk kakao
- ½ dl Dansukker Glukosesirup
- 6 dl sødmælk
- 2½ dl piskefløde
- 100 g hakket mørk chokolade
Pynt
- Smeltet chokolade og krymmel
FREMGANGSMÅDE
Pisk sukker, æggeblommer, kakao og glukosesirup, til det er luftigt. Giv mælk og fløde et opkog. Bland æggeblandingen ned i flødeblandingen under langsom omrøring. Fortsæt med at opvarme til 85 grader. Tag af kogepladen, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør, til den er smeltet.
Kom blandingen i koldt vandbad, og lad den stå i køleskab mindst 1 time, men gerne natten over. Fordel blandingen i isforme, og stil dem i fryseren mindst 3 timer.
Dyp eventuelt i smeltet chokolade og krymmel.
Godt at vide: Mørk muscovadorørsukker har en fyldig smag med et snert af lakrids, som gør den unik i kombination med chokolade.